tiistai 17. lokakuuta 2017

Sokeroidut inkivääripalat ja inkiväärisiirappi

Muistan syöneeni joskus lapsena sokeroituja inkivääripaloja. Ne olivat jotain eksoottista. Inkivääri on todella vahva ja potkua löytyy. Mutta sokeroituina niistä tuli makeampia ja lempeämpiä, vaikka kyllä inkivääri silti tuliselta maistui. Ei koskaan käynyt mielessäkään, että niitä tekisi itse kotona ennen kuin törmäsin netin ihmeellisessä maailmassa yksinkertaiseen sokeroitujen inkivääripalojen ohjeeseen. Pakko oli kokeilla!


Ja miten hyviä niistä tulikaan. Nämä ovat loistavia jos kurkku tuntuu hieman karhealta ja inkiväärin rakastajalle ne ovat kuin karkkia! Samalla syntyi todella hauskan makuista inkiväärisiirappia! Loistavaa aamulla myslien kanssa ja alkuperäisessä ohjeessa oli vinkkinä drinkkien sekaan makusiirappina (alkuperäinen ohje tästä). Käy katsomassa herkkujen puolelta ohje!

- Vipu kuittaa! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti